Nyhetsbrev

Effekten av nyhetsbrev vokser stadig. Å sende informasjon direkte på epost til nye og potensielle kunder er en målrettet og kostnadseffektiv måte å kommunisere på. En engasjerende epost i innboksen har langt større effekt enn dyre annonser i store medier.

Vi er eksperter på bygging av adresselister, engasjerende emnelinjer og tekster og grafikk som skaper interesse for produktene og tjenestene du leverer.

Les mer om Nyhetsbrev

Nyheter og innhold

En nettside skal være levende og engasjerende. Vi skriver artikler, blogginnlegg og annet nettinnhold som bygger troverdighet, tiltrekker søketrafikk og gjenspeiler din ekspertise.

Sammen med deg utvikler vi en stemme, språkprofil og framtoning som passer din bedrift og ditt marked.

Presseomtale

Vi kan gi råd om vinkling og uttalelser i selvstyrt markedsføring og bistå med gjennomtenkte råd ved behov for å kommentere saker man selv ikke har presentert for media.

Har du en nyhet som er av allmenn interesse, som lansering av en nyansettelse, et produkt eller en tjeneste, utformer vi en pressemelding som vekker interessen blant redaktører og journalister. Publisering og mediekontakt tar vi oss av.

Tekst til brosjyrer og annonser

For at du skal fremstå som profesjonell og tillitverdig må hvert eneste ord du kommuniserer ut være velvalgt. Vi vet hvordan man skriver tekster som svarer til din bransjes forventning, stammespråk og behov.

Innhold til LinkedIn

LinkedIn er en kanal som stadig blir mer attraktiv på bedriftsmarkedet. Vi kan hjelpe deg med å øke synligheten og oppfylle din bedrifts potensial på LinkedIn. Men hvorfor skal du egentlig bruke LinkedIn – og hvordan?

Les mer om LinkedIn

Komplett markedsavdeling til utleie


Vi gjør små ting for store bedrifter og store ting for små bedrifter. Og omvendt.

Liker det jeg ser - la oss ta en prat!