«Å samarbeide med Celero er som å få nye kolleger. Fleksible, energirike og ekstremt dyktige kolleger.»

Idunn Hals Bjelland-de Garcia

SVP Brand, Marketing & Communications, Q-Free

Utfordringen

Q-Free hadde utviklet en svært solid strategi der de gikk fra å være en leverandør av produkter og løsninger – til å tydelig vise samfunnsrollen sin.  

— Vi ble anbefalt Celero fra noen som hadde jobbet med dem tidligere. For oss er det viktig med en fleksibel partner som får ting gjort raskt. Allerede i første møte fikk vi raskt inntrykk av at Celero var denne partneren.Samarbeidet med Celero har vært helt fantastisk. Fleksibiliteten, holdningen og energien deres er helt uvurderlig.

Løsningen

Det er en viktig oppgave å forvalte gode strategier og sterke merkevarer. Det var derfor med stor iver vi i Celero begynte jobben med å designe og skrive en nettside som var «nye» Q-Free verdig. Q-Frees visjon «Changing the movements of life» ble den røde tråden som knytter sammen språket, tekstene og grafikken. Senere har vi også bidratt med alt fra flyere og plakater til annet arbeid med tekst og grafisk design.

— Kvaliteten på markedsføringen i Norge er svært høy, og Celero er intet unntak. Vi har vært så strålende fornøyd med leveransene deres at vi ikke har testet noen andre på tekst eller grafisk design.

Kvaliteten på markedsføringen i Norge er svært høy, og Celero er intet unntak. Vi har vært så strålende fornøyd med leveransene deres at vi ikke har testet noen andre på tekst eller grafisk design.

Idunn Hals Bjelland-de Garcia
SVP Brand, Marketing & Communications, Q-Free

Resultatet

Q-Free har fått en ny profil som skiller dem ut fra andre B2B-aktører i det internasjonale markedet, og som kunder og samarbeidspartnere responderer positivt på. Selskapets komplekse organisasjon består av flere nasjonaliteter og oppkjøpte selskaper – som alle har trykket det nye budskapet til brystet og bruker det aktivt i arbeidshverdagen.

— Vi har vært så strålende fornøyde med tekstene og designet fra Celero at vi ikke har planer om å teste noen andre byråer innenfor tekst og design. Tjenestene og resultatene de leverer er av topp kvalitet.

Dette har vi gjort for Q-Free

Nettside

Vi har skrevet innholdet til, og designet Q-Free sin nye nettside.

Grafisk design

Vi har laget en rekke profilartikler, som digitale annonser, flyere, presentasjonsmaler – og fysisk materiell.