Lån en penn fra oss.

Vi tar oss av all tekstproduksjonen din – fra artikler og pressemeldinger til skreddersydde magasiner og nettsider produsert fra bunnen av. Har du ikke en tydelig språkprofil eller kommunikasjonsstrategi enda? Vi hjelper deg gjerne med å utforme et språk som gjenspeiler identiteten din og kan brukes av alle i selskapet.

Vi håndterer kontakten

Mange år som skribenter av pressemeldinger og jevnlig kontakt med mediene, har gitt oss et nettverk av journalister som vi vet er på utkikk etter spennende nyheter fra næringslivet. Vi håndterer kontakten med pressen for deg.

Bransjeaviser, lokale medier og riksdekkende nyheter

Har du lansert et nytt produkt, eller Samme sak trenger ofte ulik vinkling for å treffe mediet du vil ha omtale i. Vi vet hvordan vi tilpasser nyheten til både bransjemagasiner, lokalavisen og riksdekkende nyhetskanaler.

PR-rådgivning

Vi kan gi råd om vinkling og uttalelser i selvstyrt markedsføring og bistå med gjennomtenkte råd ved behov for å kommentere saker man selv ikke har presentert for media.

Eksempler på pressemeldinger Celero står bak

Publiser innhold målgruppa vil ha mer av.

Gi målgruppa en grunn til å returnere til dine kanaler ved å dele kunnskap, fakta og nyheter som posisjonerer deg som en profesjonell og attraktiv aktør.

Dette sier kundene våre

«Celeros viktigste konkurransefortrinn er at de er tett på og skaper fremdrift. Vi har sett på Celero som en inhouse markedsavdeling hos oss.»

Børge Søraas
CEO | AquaOptima