Markedsrådgiving

En god plan er halve jobben. Når vi lager markedsstrategi og markedsplan for deg har du alt du trenger for effektiv markedskommunikasjon og profilering med målbar effekt.

Våre erfarne markedsrådgivere gjør at du kjenner markedet ditt bedre - og at markedet blir bedre kjent med deg.

Våre ambisjoner setter store krav til kvaliteten på det vi leverer og vi garanterer rasjonelle og gjennomtenkte strategier, råd og planer som hjelper deg mot målet ditt.

Vi har lang og bred erfaring med bedriftsmarkedet i Midt-Norge og vi deler mer enn gjerne våre erfaringer med deg og din bedrift.

Markedsanalyse

Det er mange interessante og viktige svar ute blant kundene. Du må bare spørre. Gjennom markedsanalyse kartlegger vi markedet ditt. En markedsanalyse er perfekt for rasjonelle bedriftsledere som ønsker å ta informerte beslutninger om veivalg, salg og nye produkter og tjenester. Våre markedsanalyser er spesialtilpasset bedriftsmarkedet.

CeleroAnalysen

CeleroAnalysen® er vår egen markedsanalyse som gir svar på hvordan du kan øke gjenkjøpsgraden og tiltrekke deg nye kunder. CeleroAnalysen® skreddersys, slik at omfang, gjennomføring og kostnadsramme tilpasses dine behov og ønsker.

Prosjektledelse

Våre prosjektledere får deg i mål. Vi tar initiativ, er pådrivere og bruker våre velutviklede rutiner og verktøy til å planlegge, gjennomføre og evaluere dine prosjekter.

Vi kan eksempelvis bidra med planlegging og styring av store eventer og din messedeltagelse. Så kan du møte opp på ferdig stand, profesjonelt profilert og med alt salgsmateriellet du trenger - og fokusere utelukkende på salget.

Komplett markedsavdeling til utleie


Vi gjør små ting for store bedrifter og store ting for små bedrifter. Og omvendt.

Liker det jeg ser - la oss ta en prat!