Tekstforfattere i Trondheim

I Celero jobber vi i team med å levere tekst til bedrifter som selger til andre bedrifter. Flere i teamet jobber med tekst – og hele teamet involveres i korrektur og kvalitetssikring.

Vi har to rendyrkede tekstforfattere, i tillegg til markedsrådgivere som ofte produserer tekst.

Våre tekstforfattere har evnen til raskt å sette seg inn i ny teknologi og din bedrifts mål og strategi. Etter å ha skrevet tusenvis av tekster for trønderske teknologibedrifter kan vi garantere en effektiv, presis og målrettet skriveprosess.

Tekst kan brukes i de fleste kanaler. Vi har spesialisert oss på innholdsproduksjon, ofte kalt content marketing. Tekstforfatterne våre leverer som oftest tekst til artikler, blogg-innlegg, sosiale medier, nyhetsbrev, nettsider og nyhetsbrev. Brosjyrer, produktark, word-maler og PPT-presentasjoner – vi har erfaring med alt – og deler den gjerne med deg.

Fredrik A. Sivertsen

Fredrik har levert flere tusen tekster til hundrevis av selskaper innen de fleste typer bransjer.

Allerede som 19-åring spesialiserte han seg på innholdsmarkedsføring og tekstproduksjon til bedriftsmarkedet, mens han samtidig hadde redaksjonelt ansvar i bransjemagasiner.

De siste åtte årene har Fredrik produsert artikler, pressemeldinger, nettinnhold, nyhetsbrev og innhold til sosiale medier i Celero.

Nikolai Amdahl

Nikolai har nyhetsteft, og jakter hele tiden på den ultimate vinklingen.

Han har erfaring fra både lokal- og rikspresse. I tillegg har han studert både journalistikk, økonomi, administrasjon og historie.

Når du skal ha oppmerksomhet i bransjemedier eller fortelle de gode historiene i egne kanaler er Nikolai mannen å snakke med.

Kontakt oss for et tilbud eller en prat om tekst: