Tekstforfattere i Trondheim

I Celero jobber vi i team med å levere tekst til bedrifter som selger til andre bedrifter. Flere i teamet jobber med tekst – og hele teamet involveres i korrektur og kvalitetssikring.

Vi har to rendyrkede tekstforfattere, i tillegg til markedsrådgivere som ofte produserer tekst.

Våre tekstforfattere har evnen til raskt å sette seg inn i ny teknologi og din bedrifts mål og strategi. Etter å ha skrevet tusenvis av tekster for trønderske teknologibedrifter kan vi garantere en effektiv, presis og målrettet skriveprosess.

Tekst kan brukes i de fleste kanaler. Vi har spesialisert oss på innholdsproduksjon, ofte kalt content marketing. Tekstforfatterne våre leverer som oftest tekst til artikler, blogg-innlegg, sosiale medier, nyhetsbrev, nettsider og nyhetsbrev. Brosjyrer, produktark, word-maler og PPT-presentasjoner – vi har erfaring med alt – og deler den gjerne med deg.

Fredrik A. Sivertsen

Fredrik har levert flere tusen tekster til hundrevis av selskaper innen de fleste typer bransjer.

Allerede som 19-åring spesialiserte han seg på innholdsmarkedsføring og tekstproduksjon til bedriftsmarkedet, mens han samtidig hadde redaksjonelt ansvar i bransjemagasiner.

De siste åtte årene har Fredrik produsert artikler, pressemeldinger, nettinnhold, nyhetsbrev og innhold til sosiale medier i Celero.

Ida Sofie Kvalø

Ida skriver presist og med tempo.

Om du trenger tekster av høyt nivå, gjerne til digitale flater, leverer Ida raskt det du trenger. Artikler, kundehistorier, innlegg til sosiale medier og digitale annonser er bare noe av det hun ukentlig leverer til flere av Trondheims mest spennende teknologibedrifter.

Snakk med Ida om du trenger tekst på ditt stammespråk som presterer i digitale medier.

Kontakt oss for et tilbud eller en prat om tekst: