Som alle veier leder til Roma – leder all trafikk til nettsiden – og et utvalg av trafikken til salg. Celero designer, utvikler, drifter og videreutvikler ditt nettsted slik at kundene har kortest mulig vei fra interesse til kjøp.

Nettsiden er hjertet i din digitale markedsføring og den viktigste digitale kanalen din. Vi sørger for at din nettside reflekterer bedriftens unike identitet og konkurransefortrinn, og hvilke fordeler kundene opplever ved å velge nettopp dere.

Hvordan lager vi en god nettside?

Planlegging

Alle gode leveranser starter med en god spesifikasjon og plan. Vi gjør en grundig behovsanalyse og finner ut hvilke behov nettsiden skal fylle – både for deg og for kundene dine.

Beskrivelse

Nettsiden beskrives deretter i detalj – slik at alle er enige om en god struktur, et slagkraftig innhold og nødvendige tekniske spesifikasjoner.

Design

Når nettstedet er beskrevet kan design- og innholdsprosessen starte. Vi begynner med å lage designskisser som du godkjenner før vi går videre.

Innholdsproduksjon

Når skissene er godkjent starter vi produksjonen av innhold: Grafikk, bilder, tekst eller video. Vi har fagfolk som fikser alt du trenger.

Leveranse

Du får levert et ferdig, søkemotoroptimaliser, moderne, brukerorientert og effektskapende nettsted – vi er der for å videreutvikle og skape nytt innhold om og når du trenger det.

Snakk med en av våre designere

Vi gjør små ting for store bedrifter og store ting for små bedrifter. Og omvendt.

Kontakt oss dersom vi kan bidra til å synliggjøre din bedrift.