Våre målrettede designere skaper et visuelt uttrykk for din bedrift. Vi passer alltid på at det er samsvar mellom firmaprofil, visjon, ønsket uttrykk og faktisk uttrykk.

Vi setter høye krav til vår leveranse, og vi garanterer gjennomtenkte visuelle fremstillinger av din bedrift. Uansett om du skulle trenge små trykksaker eller en ny visuell profil.

Gjennom grafiske grep sørger vi for at din bedrift blir oppfattet på riktig måte av dine eksisterende og potensielle kunder.

Våre grafiske designere i Trondheim har erfaring med å utvikle firmaprofiler, nettsider, logoer og markedsføringsmateriell tilpasset bedrifter i bedriftsmarkedet.

Møte

1. Avtal et møte med oss og sammen starter vi prosessen med å utarbeide det grafiske uttrykket du trenger, i henhold til deres budsjett og ønsker.

Skissestadiet

2. Vi starter på skissestadiet og utarbeider flere retninger på designet. Vi vil komme med forslag på design, markeds-kanaler og metoder basert på deres behov, med mål om å styrke deres bedrift visuelt i markedet.

Evaluering

3. Det grafiske materiellet vil ta form med en grundig forståelse for det markedet dere opererer i.

Designprosess

4. I tett dialog med dere designer vi materiell som står i henhold til deres visjon og strategi.

Ferdigstilling

5. Ferdigstilling av det grafiske materiellet gjenspeiler deres profil, om dere har en fra før eller vi har laget en ny sammen.

Leveranse og oppfølging

6. Vi bistår det meste i prosessen fra trykklargjøring, oppfølging av trykkeri og levering. Uansett grafisk materiell tar vi oss av leveransen fra A til Å, sammen med deg.

Snakk med en av våre designere

Vi gjør små ting for store bedrifter og store ting for små bedrifter. Og omvendt.

Kontakt oss dersom vi kan bidra til å synliggjøre din bedrift.